ROSSIGNOL SPEED 100 BLACK YELLOW
search
  • ROSSIGNOL SPEED 100 BLACK YELLOW

ROSSIGNOL LYZIARKY SPEED 100 BLACK YELLOW

249,95 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Úplne nové lyžiarky SPEED 100 poskytujú optimálne uchytenie chodidla, izoláciu a oporu počas celého dňa.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

POPIS PRODUKTU

Úplne nové lyžiarky SPEED 100 rozširujú ponuku lyžiarskej obuvi Allspeed. Disponujú pohodlnou šírkou kopyta 104mm "comfort fit" a umožňujú nastavenie tvaru papučky teplom. Jedinečná technológia skeletu Sensor Matrix, jednoduché obúvanie / vyzúvanie a papuča Custom Optisensor, to sú argumenty lyžiarok SPEED. Poskytujú optimálne uchytenie chodidla, izoláciu a oporu počas celého dňa.

VLASTNOSTI

SEZÓNA:2018/19
VÝKONNOSŤ:MIERNE POKROČILÝSTREDNE POKROČILÝ
FLEX INDEX (INDEX TVRDOSTI):100
NASTAVENIE TVRDOSTI SKELETUFunkcia nastaviteľného flexu umožňuje prispôsobiť tvrdosť lyžiarky pre požadovaný výkon a komfort. Nastavenie je jednoduché pomocou skrutiek, ktoré spájajú vrchnú časť skeletu so spodnou na zadnej strane lyžiarky. Treba postupovať podľa tabuľky nižšie v popise produktu, alebo v sekcii poradíme.
ŠÍRKA KOPYTA:104MM
ŠÍRKA KOPYTA 104 MM104mm v prstovom kĺbe pre širšie chodidlá ponúka pohodlie komfort a oporu chodidla po celý deň.
SENSOR MATRIXTechnológia skeletu SENSOR MATRIX poskytuje účinnejšie stiahnutie skeletu, redukuje hmotnosť a sústredí tuhosť skeletu do potrebných miest pre vysoký výkon, precíznosť a prenos energie.
SPODNÁ ČASŤ SKELETUPOLYOLEFIN
HORNÁ ČASŤ SKELETU:POLYOLEFIN
VNÚTORNÁ PAPUČACUSTOM OPTISENSOR T3
CUSTOM OPTISENSOR LINER T3CUSTOM OPTISENSOR T3 papučka má výplň z jedného druhu materiálu (polyetylén), ktorú je možné v členkovej časti teplom prispôsobiť podľa tvaru nohy, aby sa dosiahol ten najvyšší stupeň pohodlia, izolácie a opory chodidla. Nastavenie vysokou teplotou sa týka len komfortných oblastí, zóny opory ostávajú nezmenené.
GRIP WALK PODRÁŽKYGRIPWALK® podrážky majú hrubšiu vrstvu gumy zaoblenú na špičke, čím poskytujú komfortnejšiu a prirodzenejšiu chôdzu. Interovaná tvrdá platnička v podrážke garantuje optimálny prenos energie a požadovanú funkčnosť v lyžiarskom viazaní (ISO 9523 and ISO 5355). GRIPWALK® sada sa predáva osobitne.
BI INJECTED EASY ENTRYMäkší plastový inzert na skelete v okolí priehlavku, EASY ENTRY INSERT poskytuje komfortnejšie obúvanie a vyzúvanie.

SPRÁVNY VÝBER VEĽKOSTI:

Veľkosť lyžiarok sa udáva vo veľkostiach Mondopoint, ktoré predstavujú dĺžku vášho chodidla v centimetroch. Dĺžku chodidla si môžte odmerať jednoducho: položíte k stene na zem hárok čistého papiera, postavíte sa na papier pätami k stene a na druhom konci pri prstoch urobíte značku. Túto vzdialenosť zmerajte pravítkom a dostanete číslo pre veľkosť Mondopoint. Ak sa vaša veľkosť nachádza medzi veľkosťami Mondopoint, odporúčame zvoliť väčšiu veľkosť. Viac informácií ako postupovať pri výbere lyžiarskej obuvi (veľkosť, flex, šírka..) sa dozviete na tejto stránke
 Pri výbere vám pomôže tabuľka veľkostí:

17535

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske