• -20%
ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
search
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070
  • ROSSIGNOL Alltrack Pro 100 black RBH3070

ROSSIGNOL LYZIARKY Alltrack Pro 100 black

319,95 €
255,96 € Zľava 20%
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Úspešná lyžiarska obuv ALLSPEED PRO 100 s anatomickým kopytom so šírkou 100mm v prstovom kĺbe sa vyznačuje účinným spojením energie, precíznosti a prispôsobenia.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

POPIS PRODUKTU

Úspešná lyžiarska obuv ALLSPEED PRO 100 s anatomickým kopytom so šírkou 100mm v prstovom kĺbe sa vyznačuje účinným spojením energie, precíznosti a prispôsobenia. S dôležitými prvkami prispôsobenia papučky k dosiahnutiu maximálneho výkonu, presnosti a komfortu, určené pre skúsených lyžiarov. Sú vybavené novou papučou Custom OptiSensor Thinsulate™ Platinum, ktorú je možné v členkovej časti teplom prispôsobiť podľa tvaru nohy, aby sa dosiahol ten najvyšší stupeň pohodlia, izolácie a opory chodidla. Prvotriedna mono-injektovaná konštrukcia s viacerými možnosťami nastavenia flexu a cantingom zaisťuje optimalizovaný fit a výkon prispôsobený potrebám každého lyžiara, jeho postoju a tvaru nohy. Aerodynamický Sensor Blade skelet znižuje množstvo použitého materiálu čím redukuje hmotnosť, a zabezpečuje neuveriteľný, vysokovýkonný prenos energie priamo do lyží.

VLASTNOSTI

SEZÓNA:2018/19
FLEX INDEX (INDEX TVRDOSTI):100
ŠÍRKA KOPYTA:100MM
ŠÍRKA KOPYTA 100 MMPapučka so šírkou 100mm v prstovom kĺbe poskytuje presný a pohodlný tvar pre uchytenie chodidla. Zosilnená päta a asymetrické púzdro na prsty ponúka perfektnú rovnováhu výkonu, pohodlia a kontroly.
SENSORV skelete lyžiarky so Sensor technológiou je použitá medzipodošva sústredená na spojenie 2 hlavných bodov chodidla so skeletom v prednej časti chodidla. Priame spojenie s pružnejším vstrekovaným materiálom vytvára pohodlný výkon, tolerantnosť a cit.
SPODNÁ ČASŤ SKELETUPOLYOLEFIN
HORNÁ ČASŤ SKELETU:POLYURETÁN
ROZSAH POHYBU HORNEJ ČASTI SKELETU:35°
SKI / HIKE PREPÍNAČPrepínač na zadnej strane skeletu umožňuje ľahké prepínanie medzi polohou pre chôdzu a pre lyžovanie. V polohe pre chôdzu uvoľní pohyb vrchnej časti skeletu v smere dozadu a tak je chôdza v lyžiarkach oveľa ľahšia, pohodlnejšia a bezpečnejšia.
VNÚTORNÁ PAPUČATHERMO OPTISENSOR 3D T3
THERMO OPTISENSOR 3D T1THERMO OPTISENSOR 3D papuče poskytujú novú úroveň optimalizovaného komfortu, izolácie s patentovanou technológiou prispôsobenia v kľúčových zónach. Vo verzii T1 je tvrdý materiál na päte, ktorý garantuje zvýšenú oporu a presnosť, a anantomické oblasti priehlavku a členku sú vybavené mäkším prispôsobiteľným materiálom pre absolútny komfort.
THINSULATE® PLATINIUMTHINSULATE® PLATINIUM ja najľahšia syntetická izolácia, ktorá poskytuje vysokú úroveň tepelnej izolácie vo vlhkom a chladnom počasí pre celodenný komfort. Vlákna Thinsulate Platinum majú zvýšenú elasticitu a zabraňujú zápachu.
GRIP WALK PODRÁŽKYGRIPWALK® podrážky majú hrubšiu vrstvu gumy zaoblenú na špičke, čím poskytujú komfortnejšiu a prirodzenejšiu chôdzu. Interovaná tvrdá platnička v podrážke garantuje optimálny prenos energie a požadovanú funkčnosť v lyžiarskom viazaní (ISO 9523 and ISO 5355). GRIPWALK® sada sa predáva osobitne.

 

SPRÁVNY VÝBER VEĽKOSTI:

Veľkosť lyžiarok sa udáva vo veľkostiach Mondopoint, ktoré predstavujú dĺžku vášho chodidla v centimetroch. Dĺžku chodidla si môžte odmerať jednoducho: položíte k stene na zem hárok čistého papiera, postavíte sa na papier pätami k stene a na druhom konci pri prstoch urobíte značku. Túto vzdialenosť zmerajte pravítkom a dostanete číslo pre veľkosť Mondopoint. Ak sa vaša veľkosť nachádza medzi veľkosťami Mondopoint, odporúčame zvoliť väčšiu veľkosť. Viac informácií ako postupovať pri výbere lyžiarskej obuvi (veľkosť, flex, šírka..) sa dozviete na tejto stránke
 Pri výbere vám pomôže tabuľka veľkostí:

17536

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske