• Výpredaj!
  • -90,00 €
ROSSIGNOL SYNERGY SENSOR2 80
search
  • ROSSIGNOL SYNERGY SENSOR2 80

ROSSIGNOL SYNERGY SENSOR2 80

229,95 €
139,95 € Zľava 90,00 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Lyžiarky Synergy Sensor? 80 poskytujú tolerantný, pohodlný fit bez straty na výkone. Sensor? technológia má šírku 102mm pre podporu prednej časti chodidla, spevnenie päty s asymetrickým puzdrom na prsty. Sensor Fit technológia rieši problém pohodlia pre všetky zóny, cirkulácie krvy v chodidle a tepelnej izolácie. Synergy Sensor? 80 sú všestranné a tolerantné all-mountain lyžiarky pre pokročilých alebo mierne pokročilých lyžiarov.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

VÝKONNOSŤ MIERNE POKROČILÝ
INDEX TVRDOSTI / FLEX INDEX80
VRCHNÁ ČASŤ SKELETU :POLYOLEFIN + POLYOLEFINOVÁ VLOŽKA
SPODNÁ ČASŤ SKELETU POLYOLEFIN
SENSOR 2 – v skelete Sensor² je medzipodošva sústredená na spojenie 2 hlavných bodov chodidla so skeletom v prednej časti chodidla. Priame spojenie s reakčným pevným inzertom vytvára intenzívnejšiu energiu, ovládanie a lepší cit.
VNÚTORNÁ PAPUČA - THERMO FIT PLUS
THERMO FIT PLUS – anatomický tvarovací materiál vo výplni papuče vytvára pohodlnú papuču, ktorá sa teplom prispôsobí nohe. Thermo Fit Plus je o niečo tvrdší ako Thermo Fit. Je pre športovo zdatnejších lyžiarov.
DIAGONÁLNE PRACKY – Patentované diagonálne pracky sú orientované v diagonálnom smere, čím poskytujú efektívnejšie a pohodlnejšie stiahnutie skeletu.
11134

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske
Typ
All Moutain