OBUV SALOMON SPEEDCROSS 5 LTD EDITION L41156100
search
  • OBUV SALOMON SPEEDCROSS 5 LTD EDITION L41156100
  • OBUV SALOMON SPEEDCROSS 5 LTD EDITION L41156100
  • OBUV SALOMON SPEEDCROSS 5 LTD EDITION L41156100

OBUV SALOMON SPEEDCROSS 5 LTD EDITION L41156100

139,95 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Pánska bežecká obuv Salomon Speedcross 5 LTD Edition čierno-bronzová

Pánska bežecká obuv Salomon Speedcross 5 v v limitovanom čierno - bronzovom prevedení  je určená na  zdolávanie tých najnáročnejších ciest, ktoré vás môžu v prírode stretnúť. Podrážka Contagrip vám poskytne trakciu na každom povrchu, a to i na mokrom. Vďaka technológii rýchleho šnurovania Quicklace budete môcť ihneď do akcie a nič vás nebude zdržiavať. Obuv je vhodná najmä pre pokročilejších bežcov.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

Rýchlosť a dynamika odrazu sú na prvom mieste

Medzipodošva EnergyCell+ vyniká v návratnosti energie. Lisovaná pena EVO ľahko tlmí a je vysoko dynamická, teda pri odraze pohltí iba minimum energie. Zároveň je však pevnejšia a tvrdšia. Vďaka tomu nachádza využitie v obuvi určenej na preteky a tempové tréningy.

Zvršok, ktorý sa vám prispôsobí

Zvrchnú časť obuvi má na starosti technológia SensiFit™, vďaka nej vám obuv sadne ako uliata. Nohu pohodlne obopne i spoľahlivo ochráni. Navyše si výborne rozumie so systémom rýchleho viazania šnúrok Quicklace™.

Stiahni, skry a choď!

Zabudnite na klasické šnurovanie a rozviazané šnúrky pri behu. Patentovaný systém rýchleho zaväzovania Quicklace™ uľahčuje život bežcom i turistom už nejaký ten čas. Šnúrky sa vďaka konštrukcii uťahujú vždy rovnomerne a jazdec zabezpečí, aby sa neuvoľnili. Ak si ich navyše skryjete do vrecúška alebo pod gumičku na obuvi, už nikdy si ich neprišliapnete.

Obuv s Quicklace™ jednoducho obujete, utiahnete a bežíte, kým vám pľúca a nohy dovolia.

Nebezpečie: na Quicklace™ vzniká závislosť.

Drží a vydrží, napríklad i horské výbehy s Kilianom

Cesty, blato alebo skaly. Podrážka s technológiou Contagrip® zvládne všetko, čo si len zmyslíte. Niet sa čomu diviť, testuje ju sám Kilian Jornet. Materiál tvorí niekoľko druhov gumy, vždy špeciálne zvolených pre konkrétny typ obuvi. Hlavnými prednosťami podošvy sú vysoká odolnosť a priľnavosť v rôznorodom teréne.

Zažite pohodlie na neľahkej trase

Stielka OrthoLite® tvorí z hľadiska komfortu kľúčovú časť obuvi. OrthoLite® konštrukciu dopĺňa v oblasti päty EVA pena, ktorá pocit pohodlia v obuvi ďalej umocňuje. S touto vložkou sa nemusíte báť vyraziť na náročné trasy, nakoľko obuvi prepožičiava dodatočné tlmenie, priedušnosť a výdrž.

Parametre

ŠportBeh
Sezóna2021 Q1
Typ došľapuNeutrálny
Typ bežeckej obuviTréningová
Typ povrchu - behTerén - trail
Úprava obuviPriedušná
Šírka topánkyŠtandardná
TlmenieStredné tlmenie
Drop10 mm


19129

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske
Typ
BEŽECKÉ