• -16,00 €
ADIDAS LITE PACER M D66994
search
  • ADIDAS LITE PACER M D66994
  • ADIDAS LITE PACER M D66994
  • ADIDAS LITE PACER M D66994

ADIDAS LITE PACER M D66994

54,95 €
38,95 € Zľava 16,00 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Bežecká obuv Adidas LITE PACER kombinuje pohodlie a športový štýl. Adidas LITE PACER je super ľahká a veľmi pohodlná bežecká obuv z kolekcie športovej značky Adidas Performance. Konštrukcia topánky, jej tvar je ponúka vynikajúce aerodynamické vlastnosti,čo sa prejaví na rýchlosti pohybu. Vysoko odolná podrážka s technológiou adiWEAR zabraňuje opotrebovaniu. Technológia adiPRENE tlmí a absorbuje nárazy vďaka špeciálnej a mäkkej pene.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

Použité technológie

Adidas adiPRENE:
sa používa v oblasti päty ako dodatočný tlmiaci materiál, ktorý má za úlohu znižovať značné zaťaženie, ku ktorému dochádza počas došliapnutia. Materiál sa pritom vďaka svojím viskóznym vlastnostiam cielene deformuje, takže pohlcuje veľkú časť energie. Pri športoch ako napr. basketbal, hádzaná, volejbal, sa materiál používa ako vankúš priamo pod pätovou kosťou. Oproti tomu sa u bežeckých topánok tento materiál používa v zadnej, vonkajšej časti päty. Dôvodom je poloha nohy počas prvého kontaktu so zemou. Pretože k tomu dochádza len u bežeckých športov, je takýto typ konštrukcie informáciou, že máme dočinenie s bežeckou obuvou. Pri základných cenových úrovniach sa adiPRENE používa len pod vonkajšou pätou. Samotný adiPRENE je dodatočný tlmiaci materiál, ktorý ešte zlepšuje funkciu podrážky v zmysle tlmenia. Vezmite v úvahu, že tlmenie je vysoko komplexná súhra kĺbov, uhlov kĺbov, zapojovaného svalstva aj športovej techniky

adiWEAR:
Podrážka adiWEAR je extrémne odolná proti oderu obzvlášť na tvrdých povrchoch, alebo škvarových ihriskách. Súčastne, ale poskytuje optimálnu priľnavosť pri veľkej pružnosti všade tam kde je to potrebné. Technológiu adiWEAR je možné nájsť aj pri výrobkoch určených pre beh, golf a outdoor.

11614

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske