• -10%
SALOMON XA PRO 3D LIGHT ONIX/BL/CLD 37920900
search
  • SALOMON XA PRO 3D LIGHT ONIX/BL/CLD 37920900
  • SALOMON XA PRO 3D LIGHT ONIX/BL/CLD 37920900
  • SALOMON XA PRO 3D LIGHT ONIX/BL/CLD 37920900

SALOMON XA PRO 3D LIGHT ONIX/BL/CLD 37920900

123,95 €
111,56 € Zľava 10%
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní
Pánske športové topánky Salomon XA Pro 3D majú tie najlepšie vlastnosti vo vysokej kvalite. Tieto topánky majú systém Sensifit™, ktorý presne obopne vašu nohu a tým vám topánka perfektne sadne. Quicklace™ rychlo šnurovanie a vrecko na šnúrky sú samozrejmosťou....
Osvedčená kultová topánka Salomon Vám neskutočne sadne, je odolná a jej priľnavosť Vám dodá isotu pohybu.
veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

Látkový pás ťahaný cez jazyk, bráni prieniku nečistôt. Športové topánky majú na špičke ochrannú gumovú časť, ktorá vám chráni vaše prsty pred nárazom pri zakopnutí. Stopy nezanechávajúca Contagrip - jedná sa o kombináciu niekoľkých typov Contagrip podošví s rôznou tvrdosťou, čím dochádza k poskytnutiu perfektného pomeru záberu a odolnosti v ťažkých terénoch. Predtvarovaná EVA pena v medzipodošve poskytuje maximálne odpruženie. Topánky Salomon majú špeciálne vyberateľnú OrthoLite® stielku, ktorá kombinuje špecifickú penu Ortholite® a pätnú EVA časť. Nízka topánka zaisťuje suché a zdravé prostredie pre vašu nohu a lepšie odpruženie. 3D advanced chassis™ zase znamená, že sú topánky odľahčené, majú nízko-profilované Salomon chassis, vložené medzi podošvu a medzipodošvu, ktoré maximalizujú kontrolu pohybu a ochranu. Outdoorové topánky Salomon majú vystužený a všitý jazyk, vystuženú oblasť okolo členka, spevnenú pätu i špičku, pútko na päte a reflexné prvky. Povrch topánok je zo syntetiky a priedušnej, nepremokavej textílie. Hmotnosť je 410 g. Výška päty je 21 mm a v špičke je 11 mm. Všeobecné info k produktu: šedé topánky, topánky Salomon, pánske topánky, športové topánky, topánky na šport, topánky na beh, bežecké topánky, trekingové topánky, nízke topánky.
 
  • STABILITAVrstva 3D chassis stabilizuje chodidlo, bez zníženia mobility prednej časti nohy.
  • AGRESIVNÁ PRILNAVOSŤ: Contagrip® s agresivným vzorkom zaisťuje priľnavosť na všetkých typoch povrchu, v každom počasí a na každom teréne.
14779

Tabuľka dát

Modelový rok
2016
Pohlavie
Pánske