• Výpredaj!
  • -15%
ROSSIGNOL SPARK CAMO ORANGE
search
  • ROSSIGNOL SPARK CAMO ORANGE

ROSSIGNOL SPARK CAMO ORANGE

89,95 €
76,46 € Zľava 15%
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Prilba SPARK umožňuje nahradiť penu v ušných klapkách slúchadlami, môžeš jazdiť a počúvať obľúbenú muziku. Vybavená EPP Multi-Impact pamäťovou výplňou, Hard Shell ABS konštrukciou a Comfort Fit dizajnom. Prilba Sparky poskytuje voľnejší fit bez straty bezpečnostných vlastností. Otvory v prednej časti prilby, spolu s vetracími kanálmi medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou, poskytujú stálu cirkuláciu vzduchu. Balenie neobsahuje slúchadlá.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

VEĽKOSŤ: veľkosť je určená v centimetroch ako obvod hlavy. 
COMFORT FIT: Prilba s tvarom Comfort Fit je širšia a pohodlnejšia ako ostatné, pri lyžovaní neobmedzuje a chráni hlavu.
HARD-SHELL KONŠTRUKCIAVonkajší plášť ABS (približne 3 mm hrúbky) a vnútorná časť PSE sú samostatne tvarované vstrekovaním a následne sú spojené do jedného celku. . Vzhľad vonkajšieho plášťa je menej ovplyvňovaný nárazmi. . Lepšie odvetraná
VENTILÁCIAPASÍVNA-PRIRODZENÁ
AIRFLOW CHANNELS - otvory v prednej časti prilby, spolu s vetracími kanálmi medzi dvoma vrstvami, poskytujú stálu cirkuláciu vzduchu bez chladných miest alebo priamych studených kontaktov s hlavou.
EPP MULTI-IMPACT - EPP ponúka určitý stupeň flexibility vďaka pamäťovému materiálu, čo znamená, že tento materiál je odolný veľkému počtu malých nárazov a deformácii, pričom si stále zachováva svoje vlastnosti absorbovania nárazov v súlade s normou CE.
AUDIO SYSTÉM PREDDISPOZÍCIA - helma umožňuje jednoducho nahradiť penu v ušných klapkách slúchadlami s dobrým zvukom. Lyžuj alebo boarduj podľa muziky.
ODNÍMATEĽNÉ UŠNÉ KLAPKYÁNO
15397

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske