EXPERIENCE PRO KID-X + KID-X 4 B76 BK/GN
search
  • EXPERIENCE PRO KID-X + KID-X 4 B76 BK/GN

Rossignol Lyze s viaz. EXPERIENCE PRO KID-X + KID-X 4 B76 BK/GN

169,95 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní
Na detských lyžiach EXPERIENCE PRO je lyžovanie jednoduchšie a zábavnejšie.
veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

POPIS PRODUKTU

Detské lyže EXPERIENCE PRO sú vyvinuté v spolupráci s vysoko uznávaným programom Terrain Based Learning ™, ktorý dokázal učiť lyžovať jednoduchšie a zábavnejšie. Špeciálne navrhnutý rocker profil umožňuje využiť meniaci sa terén vo svoj prospech, vďaka čomu je výuka lyžovania intuitívnejšia a zlepšenie sa dostaví skôr.

VLASTNOSTI

SEZÓNA:2017/18
VÝKONNOSŤ:ZAČIATOČNÍKMIERNE POKROČILÝ
SYSTÉM VIAZANIA:KID X
ŠÍRKA LYŽE: ŠPIČKA-STRED-PÄTA /MM/:106/74/98
RÁDIUS, POLOMER ZATÁČANIA /M/:11M
ROCKER / CAMBER:30% / 70%
JADRO LYŽE:DYNAMIC CORE
JADRO: DYNAMIC COREKompozitové jadro Mickrocell poskytuje detským lyžiam vyššiu úroveň obratnosti a živosti pre dokonalejší cit a kontakt so snehom.
VYSTUŽENIE :SKLENENÉ VLÁKNO
SYSTÉM VIAZANIA - KID-XĽahučké detské viazanie KID-X kompatibilné s integrovanou podložkou na lyžiach. Kratšia montážna zóna umožňuje prirodzený ohyb lyže, kým špička Full Action Jr a pätka Team poskytuje účinný prenos energie, tlmenie nárazov a jednoduché zapínanie. Kompatibilné s normami podrážok juniorskej a dospelej lyžiarskej obuvi. Dĺžka skeletu 205-305mm.
AUTO TURN ROCKER - ROCKER 30% / CAMBER 70%Rossignol Auto Turn je skonštruovaný so 70% tradičným priehybom pod viazaním a ostávajúcich 30% na špici a päte predstavuje slabý rocker. Tradičný priehyb poskytuje silu, energiu a výborné držanie na hrane v oblúku na upravenom svahu. Jemný rocker na špičke a päte umožňuje jednoduché ovládanie lyží a ľahkú kontrolu v každom teréne alebo snehu.
HMOTNOSŤ:1,8KG/PÁR
16275

Tabuľka dát

Pohlavie
Detské
Typ
Junior