• Výpredaj!
  • -10%
SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400
search
  • SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400
  • SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400
  • SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400
  • SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400

SALOMON Speedcross 4 GTX LTD M L40177400

179,95 €
161,96 € Zľava 10%
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Tento model patrí do špeciálnej LIMITOVANEJ Edícia, s rozhodovaním sa poponáhľajte, pretoze Rýchlo mizne a ďalšími kusmi už sa vyrába nebudú. Tvorcovia sa zamerali Predovšetkým na štýlový dizajn, ktory je prepracovanie do najmenších detailov. Kombináciám čiernej, oranžovej a fialovej farby vyzerá viac než dobre. S Topánky zažiarite na kazdom náročnom trailový tréningu i pretekoch.

veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

Speedcross 4 sa vyznačuje veľmi nízka hmotnosť, maximálna rýchlosť a precíznym obopnutím nohy. Noha drží výborne na svojom Mies ai vo Veľmi náročnom mäkkom teréne, pritom nie je žiadnym sposobom narušenej pohodlím bežcov. gumová podošva Mud and Snow Contagripobohatená o antismykové schopnosti zaisťuje vynikajúci priľnavosť v teréne, a to Nielen vo výbehu do kopca, ale ai pri prudkom seběhu. Dnes už legendárny vzorka výstupkové Preto lahko zdolávať ai náročné technické Trialy. A to v akomkoľvek počasí i terénu. Hravo si poradí s blátivým podkladom ai snehom.

GORE-TEX membrána sa postará o nepremokavosť obuvi a vy tak mozem bežať v akomkoľvek počasí. Blato, kaluže, sneh ani dážď vás už nezastaví. technológia Mud Guard navyše zabraňuje zachytávaním bahna na topanky a vy si tak mozem naplno užívať rýchlosť pohybu bez zbytočnej záťahoch naviac. Lepšie odpruženie a maximálne pohodlím vasej nohy zaistí stielka Ortholite, Ktore udržuje chodidlo v suchu. Má antibakteriálnu úpravu, ktora výrazným sposobom obmedzuje vznik zápachu. Medzipodrážka je vyrobená pomocou technológie Lightweight Muscle z kombináciám tych najlepších tlmiacich materiálovú - predtvarované a vstrekovanej EVA peny - a zaisťuje tak skvelé odpruženie ai anatomický podporu. Okrem ineho tiez zvyšuje stabilitu obuvi.

technológia Sensifit presne a pevne obopne chodidlo a zabezpečí, že topánky výborne padne na nohu. Obuv jednoducho dotiahnete jedným jediným pohybom pomocou rychloutahovací kevlarových Quicklace šnúrok, ktore pri behu schováte do kapsičky Lace Pocket. Vnútorná vložka v oblasti jazyka Endofit spolahlive udrží nohu na správnom Mies a upevní chodidlo v topánky. Zvršok je vyrobený z kombináciám syntetických materiálovú, textílie a sieťoviny a vy tak neponesiete ani gram záťahoch naviac. Hmotnosť ľan 330 gramov hovorov za všetko. Sieťovina sa postará o výborné odvetrávaním a zabráni zaparovaním nohy pri behu.

pri modeli Speedcross 4 sa tvorcovia zamerali Predovšetkým na kvalitné prevedenie jazyka, päty a podošvy. PATA a jazyk obuvi bolí prispôsobené tak, aby si zachovali svoju tvar ai pri dlhom behu. Podošva bola oproti predchádzajúcim modelom upravená tak, aby výstupky fungovali Ako celok a tím pádom Mozu zaručiť este vacsie priľnavosť v teréne. Na prvý pohľad sa mozem zdať, že výstupky vyzeraju úplne rovnaká, Vďaka inováciám je ale zaistená Vyššia účinnosť. Priľnavosť sa oproti Speedcross 3 zvýšila o 22%.

obuv Salomon SpeedCross 4 GTX je vhodná pre Všetky typy bežcov. Využime ju TRAIL začiatočníci, ktore potrebujem pevne podrží nohu v neistých sebězích, Rovňák tak skúsený bežcov pri svojim náročných tréningoch. Obuv je výbornou voľbou aj na dlhé náročné technické trailovej preteky. Veď hľa samotný kráľ trailových tratí, Killian Jornet, vyhral ultra-trail na Mont Black v obuvi Salomon Speedcross.

16551

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske