• -10,00 €
ADIDAS TERREX MID GTX K BB1953
search
  • ADIDAS TERREX MID GTX K BB1953
  • ADIDAS TERREX MID GTX K BB1953

ADIDAS TERREX MID GTX K BB1953

99,95 €
89,95 € Zľava 10,00 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

TERREX MID GTX K

Detská outdoorová obuv adidas TERREX MID GTX K vyššieho strihu pre rýchly pohyb v horách. S nepremokavou membránou GORE-TEX bude Vaša ratolesť stále v suchu i za nepriaznivého počasia.
  • GORE-TEX - membrána, ktorá ponúka dokonalú ochranu proti nepriaznivým klimatickým podmienkam ako je vietor, sneh a dážď
  • TRAXION - špecifické rozmiestnenie gripov pre optimálny záber na suchom prírodnom povrchu
veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

TRAXION

Špecifický profil podrážky TRAXION a rozmiestnenie jednotlivých gripov, tak aby na nohu nebol vyvíjaný prílišný tlak. Využíva sa predovšetkým u kopačiek, ale výhody prináša aj u obuvi, ktorá je určená pre iné športy (napr. beh v prírode). Traxion maximalizuje záber do všetkých smerov. Športovci tento dizajn podrážky ocenia najmä pri zmenách smeru a počas predozadných pohybov.


GORE-TEX PERFORMANCE COMFORT

GORE-TEX PERFORMANCE COMFORT
Sucho a pohodlie
Obuv GORE-TEX Performance Comfort ponúka strednú mieru tepelnej izolácie, aby udržala vaše nohy v suchu a pohodlie pri najrôznejších outdoorových aktivitách a za najrôznejších podmienok.
- Stredná miera tepelnej izolácie pre použitie v chladných a premenlivých podmienkach
- Optimálna kombinácia priedušnosti a tepelnej izolácie udržuje nohy v teple a suchu, a to aj pri neočakávaných zmenách počasia
- Obuv je trvalo nepremokavá, a preto neprepúšťa vlhkosť z vonkajšieho prostredia
Všetky zložky obuvi (koža, textília, šnúrky, penové výplne a nite) a vlastnej konštrukcie topánky musia byť dokonale zladené a pravidelne podrobované kontrolám kvality.
15488

Tabuľka dát

Pohlavie
Detské