• -10%
BATOH CAMELBAK K.U.D.U. TRANS ALP PROTECTOR 30
search
  • BATOH CAMELBAK K.U.D.U. TRANS ALP PROTECTOR 30
  • BATOH CAMELBAK K.U.D.U. TRANS ALP PROTECTOR 30
  • BATOH CAMELBAK K.U.D.U. TRANS ALP PROTECTOR 30

BATOH CAMELBAK K.U.D.U. TRANS ALP PROTECTOR 30

235,95 €
212,36 € Zľava 10%
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní
Ultimátny batoh pre celodenné a viacdenné enduro prejazdy pohoria. Ponúka 27 l priestoru pre vaše vybavenie a ďalšie 3 l na rezervoár (nie je súčasťou). Do batohu je plne integrovaný Level 2 Certifikát chránič chrbtice Impact Protector. Priaznivcov e-bikov poteší vrecko na náhradnú batériu. Súčasťou je aj vyberateľný Bike Tool Organizer Roll na náradie, pláštenka alebo uchytenie chráničov.
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

  • REZERVOÁR není součástou výbavy (kompatibilný s 3l rezervoárom)
  • ZÁDOVÝ SYSTÉM XV™ + Impact Protector™
  • CELKOVÝ ÚLOŽNÝ PRIESTOR 30 l
  • VELIKOST M/L (43–53 cm)
  • VÁHA 1500 g
IMPACT PROTECTOR
Integrovaný chrbtový systém s chráničom chrbta pri modeloch Kudu bol vyvinutý v spolupráci so svetovou jednotkou na ochranné prvky - s firmou Komperdell. Systém má ľahkú konštrukciu, je flexibilný a prispôsobí sa vašim chrbtu vďaka viacvrstvovej konštrukcii termoplastickej peny s dvojitou hustotou. V prípade nehody dokáže Protector absorbovať až 95% energie nárazu, zostávajúca časť energie spomalí a rozvedie do strán. Perfektný ergonomický dizajn, vysoká priedušnosť.
Ako Protector funguje:
Uložený vo vlastnej vnútornej vrecku; v prípade nehody Protector absorbuje až 95% energie nárazu smerujúce na telo. Pracuje porovnateľne ako "crash zone" v aute. Redukuje silu nárazu na minimum. Energia nárazu je absorbovaná protector, zvyšková energia je výrazne spomalená a rozptýlená. Konštrukciu tvorí "cross systém", ktorý je tvorený viacvrstevnou konštrukciou z pamäťovej peny dvojitej hustoty. Šesť vrstiev s rozdielnou hrúbkou a hustotou je navrstvené na seba a spojené v niekoľkých bodoch. To garantuje mäkkosť a vysokú pružnosť - flexibilitu. Vďaka dvojitej hustote peny a telesnému teplu sa Protector prispôsobí tvaru chrbta a chrbtice.
IMPACT PROTECTOR garantuje:
1. Najlepšie šokovú absorpčné funkciu v oblasti chrbta a chrbtice.
2. Pamäťová pena absorbuje energiu nárazu a prenáša ju po celom povrchu Protectoru (napr. Tvrdé ochranné prostriedky absorbujú silu nárazu iba bodovo).
3. Standard bezpečnosti - všetky cross systémy sú testované tak, aby spĺňali štandard pre použitie na motorke, je to norma EN1621-2 Level 2 a túto normu spĺňajú, tj. Priemerná zostatková hodnota energie nárazu je menšia než 9 kN, Impact Protector vykazuje zvyškovú hodnotu energie len 4,97 kN!
4. ergonometrický kontroly - podľa normy EN-1621-2 Protector musia spĺňať minimálnu veľkosť chránenej oblasti, ktorú má pokrývať.Túto podmienku spĺňa bez výhrady a ešte s väčšou rezervou ako je požadované.
NORMA EN1621-2 level 2 Európsky štandard EN1621-2 definuje 2 úrovne výkonu pre schvaľované chrániče chrbta: 1. úroveň: priemerná maximálna sila zaznamenaná pri teste pod nákovou má byť nižšia ako 18 kN a žiadna jednotlivá hodnota nesmie presiahnuť 24 kN 2. úroveň: priemerná maximálna sila zaznamenaná pri teste pod nákovou má byť nižšie ako 9 kN a žiadna jednotlivá hodnota nesmie prekročiť 12 kN
18324