search

BUNDA ROSSIGNOL HERO ALL SPEED JKT

499,95 €
S DPH Dodanie do 1 - 5 dní

Pánska bunda Rossignol Hero All Speed Jacket bola navrhnutá špeciálne pre lyžiarov, ktorí milujú preteky a pohyb v najvyššej rýchlosti na horách, s bundou, ktorá chráni pred vetrom a dažďom a zlým počasím. Syntetická izolácia dodáva teplo bez objemu a v pohode si môžete užívať lyžovačku v chladnom počasí. Premyslené detaily ako kapucňa kompatibilná s prilbou, vrecko na skipas, nastaviteľné manžety a vetracie zipsy vám pomôžu sústrediť sa na nájdenie svojej ideálnej línie. Červené a zelené znaky a logá Hero ukazujú, že rýchlosť máte v krvi. 20,000/20,000 vode odolná/priedušná membrána vás udrží v suchu a pohodlí v silnom snežení alebo daždiPriedušná izolácia Primaloft® vás udrží v teple aj vo vlhkých podmienkach a obsahuje 100% recyklovanú izoláciu vyrobenú z plastových fliaš. Certifikované GRS (globálny recyklovaný štandard). Izolácia, ktorá je teplejšia na tele a ľahšia na rukávoch, aby ste sa cítili pohodlne pri nízkych teplotách a zároveň umožňuje prirodzený pohyb. Látka obsahuje primerané množstvo streču pre neobmedzený pohyb. Hlavné švy sú podlepené a odolné voči vetru, snehu a dažďu. Textil obsahuje vrchný poter Durable Water-Repellent (DWR), ktorý zráža ľahký sneh a dážď bez použitia toxických chemikálií na báze fluórovaných uhľovodíkov, bez PFC.

  • Materiál: Mechanical Stretch Twill / Neon Fabric for Neon red version
  • Gramáž: 200 g/m² / 195 g/m²
  • Zloženie: 100% Polyester

Vlastnosti

Vodeodolnosť / priedušnosť20 000 / 20 000
20 000 / 20 000nepremokavosť 20 000mm / priedušnosť 20 000g/m/24h. Dvojvrstvová nepremokavá membrána vyrobená len pre produkty Rossignol.
DWR bez PVCVrchný poter materiálu, ktorý odpodzuje vodu. Poter neobsahuje škodlivý polyvinylchlorid (PVC).
Podlepené kritické švyvšetky dôležité kritické švy sú podlepené, aby zadržali vietor a vodu.
Vrecko na skipasmalé vrecko na skipas na rukáve
Snehový pásBunda má integrovaný snehový pás, ktorý vás chráni pred snehom a chladom
Materiál izoláciePrimaLoft®
Primaloft®Primaloft je veľmi dobrá syntetická náhrada peria. Je to mix extra jemných mikrovlákien a dutých vlákien. Mikrovlákna vynikajúco viažu na seba vzduch a duté vlákna zabezpečujú neustálu ľahkosť a nadýchanosť . Výhoda Primaoft v porovnaní s perím je to, že si zachováva svoje tepelno-izolačné schopnosti aj vo vlhkom počasí, pretože nenavlhne tak ako perie.
Globálny recyklačný štandard:Certifikát GRS (globálny recyklačný štandard) - obsahuje 100% recyklovanú izoláciu vyrobenú z plastových fliaš. GRS je medzinárodný, dobrovoľný, úplný produktový štandard ktorý stanovuje požiadavky na certifikáciu recyklovaného obsahu treťou stranou.
Stretch :elastická látka z obsahom vlákien elastanu alebo spandexu zvyšuje pružnosť materiálu
Príslušenstvo: handrička na okuliare
Kapucňa: Odnímateľná
veľkosť
Množstvo

  Doprava zdarma

nad 200€ (mimo bicyklov / lyží)

6772 RLMMJ31_200

Tabuľka dát

Pohlavie
Pánske